CONCEPTEN

HUPA HORECA is een onderneming die zich bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven.

Borrelzz logo new png tekst

Bij BORRELZZ ga je gezellig Borrelen in een relaxte sfeer, waar je ongestoord kunt praten en gezamenlijk kunt genieten. Wij bieden maandelijks diverse proeverijen die je per persoon kunt bestellen zonder te reserveren. Dit zijn wisselende Wijn/Bier proeverijen. Daarnaast hebben wij verschillende bieren van de tap en een groot drankassortiment. Met diverse hapjes maakt dit het borrelen complee

logo_Borrelzz_2016_wit

BORRELZZ CATERING levert catering op maat voor zowel de particuliere als zakelijke klant.Wij verzorgen de catering voor uw feest of evenement. Lekker eten voor een goede prijs in combinatie met de beste service. Met onze party en evenementencatering verzorgen wij graag de culinaire invulling van uw evenement in de door u gewenste locatie. Tevens bieden wij verhuur van diverse materialen.

3355033_300x300google
DSR food Arnhem (franchisenemer)
De beste èn goedkoopste catering van Arnhem en omgeving vindt u bij ons! Het ruime assortiment bestaat uit diverse hapjesschalen, amusehapjes & borrelgarnituur, uitgebreide tapasschalen, smakelijke buffetten & BBQ’s, frisse salades, onvergetelijke high tea’s en warme hapjes. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van catering, onze ervaren medewerkers adviseren u graag en bereiden ieder gerecht met zorg en aandacht. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?